Coada calului

Baile de sezut cu Coada-calului

Baia de sezut se prepara din 2 pumni de coada calului intr-un vas de 5-6 litri cu apa rece care se lasa la macerat peste noapte. A doua zi se da in clocot, se strecoara si se adauga la apa pentru baie. Se sta aproximativ 20 minute cu nivelul apei putin peste nivelul rinichilor. Dupa baie trebuie sa va asezati in pat, imbracat bine pentru a transpira din abundenta.

Pentru femei

Baile de sezut cu coada-calului sunt adesea folosite de femei pentru a trata secretiile albicioase abundente. Ele sunt utilizate si pentru polipii abdominali sau anali, in combinatie cu cataplasmele cu aburi. Aceasta asociere este folosita si pentru tratarea durerilor de stomac, a problemelor cu ficatul si vezica biliara si a altor dureri care pun presiune pe inima.

Pentru baia de sezut, regiunea rinichilor trebuie sa se afle sub apa, cinci litri pentru fiecare utilizare. Dupa 20 de minute de stat in apa, imbraca un halat, dar nu te sterge si ramai asa in pat timp de o ora. Apa de la baie poate fi reincalzita si folosita inca o data.

Ajutati si alte persoane distribuind aceste informatii in reteaua Google.
Observatie: acest site a fost interzis pe Facebook la presiunea unui concern farmaceutic din SUA care activeaza si pe piata din Romania. Am fost acuzati ca publicam informatii periculoase pentru public. Va rugam sa cititi informatiile publicate pe acest site si sa decideti daca aceste informatii sunt intr-adevar periculoase pentru dumneavoastra. Va dorim multa sanatate!